0

Ovocný raj!

Jar je obdobím, kedy čoraz viac vyhľadávame sviežu chuť ovocia. Je to ideálny čas na to, aby sme si doplnili svoj jedálny lístok práve o chutné a ľahké ovocné recepty. Vyskúšali ste už grilované špízy z ovocia? Ak nie, teraz je ten správny čas! Kúsky banánu, jablka, jahôd, manga či ananásu na špajdli pokvapkané medom, šťavou z citróna a posýpkou z mletých vlašských orechov môžete zvoliť ako alternatívu k tradičným pečeným dezertom. Náš druhý ovocný návrh je netradičná exotická salsa z kivi, manga, nadrobno nasekanej červenej cibuľky a pálivých papričiek. Táto zaujímavá príloha ku grilovaným rybám alebo mäsu určite pozitívne prekvapí vaše chuťové bunky! Treťou možnosťou je pripraviť luxusne vyzerajúci a pritom veľmi jednoduchý pohár s lesným ovocím. Mascarpone, med, smotana, pomarančová šťava a škorica vytvoria lahodný základ, ktorý sa vynikajúco dopĺňa s ovocím. Ak pripravíte tento dezert do sklenených pohárov na stopke, úspech máte zaručený!

Ovocné špízy s vlašskými orechmi

Ovocné špízy s vlašskými orechmi

Salsa z kivi a manga

Salsa z kivi a manga

Mascarpone s lesným ovocím

Mascarpone s lesným ovocím

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať