0

Sladké ráno z Ameriky!

Čo keby ste pri raňajkách zavreli oči a aspoň na chvíľu sa ocitli za veľkou mlákou? Stačí, ak sa inšpirujete Veronikiným receptom na vafle s marhuľami a javorovým sirupom ozdobené chrumkavým slaninovým čipsom. Tradičné americké raňajky sa skladajú zo sladkých vaflí, palaciniek, mafinov alebo zo slaných klobás, z vajec, zo slaniny, šunky a z vyprážaných zemiakov. Vafle sú typické veľkými štvorcami z pomerne ľahkého cesta. Zvonku sú chrumkavé, zvnútra zase lahodne vláčne. Existuje k nim veľké množstvo príloh, ako je ovocie, čokoláda, zmrzlina či sirup alebo najlepšie všetko dokopy. Táto sladká dobrota najlepšie chutí zaliata javorovým sirupom, ktorý je čoraz obľúbenejší aj v našich končinách. Javorový sirup je kanadská špecialita a považuje sa za prírodné sladidlo vyrobené z miazgy javora cukrového. Ide o číru hnedú tekutinu, ktorá má zemito sladkú chuť. Pokojne si ním môžete osladiť aj kávu alebo čaj. Tak už viete, čo budete raňajkovať tento víkend? Nebojte sa objavovať nové chute.

Vafle s marhuľami a javorovým sirupom

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať