0

Zdravý začiatok dňa

Raňajky sú najdôležitejším jedlom dňa – naštartujú nám metabolizmus a dodajú energiu vďaka čomu nie sme unavení a sme schopní podávať v práci či škole dobré výkony. Preto určite stojí za to pripraviť si kvalitné raňajky, ktoré budú nielen zdravé, ale aj chutné a rýchle. Kuchyňa Lidla vám prináša inšpiráciu, ako ozvláštniť vaše zaužívané raňajkové stereotypy! Ak máte radi slané raňajky, vyskúšajte celozrnné hrianky so šunkou a camembertom, ozvláštnené plátkom hrušky. Vašu chuť na sladké určite naplní banánový koláč, ktorý si môžete natrieť napríklad ovocným džemom. A ak ste z tých, ktorí tvrdia, že po zobudení nedokážu nič zjesť, pripravte si zdravé a osviežujúce smoothie – dohladka rozmixovaný nápoj z čerstvého ovocia, s ktorým vykročíte do nového dňa tou správnou nohou!

Hrianky s hruškami a Camembertom

Hrianky s hruškami a Camembertom

Banánový koláč

Banánový koláč

Smoothie s čučoriedkami a broskyňami

Smoothie s čučoriedkami a broskyňami

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať