0
17
Bravčové kocky so šošovicou a klobásou

Bravčové kocky so šošovicou a klobásou

1 h 30 m
4 porcie
  • 600 g bravčových kociek na guláš
  • soľ Castello
  • mleté čierne korenie Mikado
  • hladká múka Castello (na pomúčenie)
  • rastlinný olej Vita D´or
  • 100 g uherskej klobásy Pikok
  • 1 cibuľa
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 100 g zeleniny (mrkva, zeler, petržlen, stopkový zeler)
  • 3 bobkové listy Mikado
  • 400 g lúpaných krájaných paradajok Freshona 
  • 2 lyžice sladkej mletej papriky Mikado
  • 500 ml bravčového vývaru
  • 200 g šošovice Cornfarm
  • čerstvá petržlenová vňať

POSTUP

POTREBUJEME

  • hlbokú panvicu s pokrievkou

Bravčové kocky osolíme, okoreníme a pomúčime. Opečieme ich v rozohriatej panvici s trochou oleja zo všetkých strán. Kocky preložíme do misy a v panvici na výpeku orestujeme klobásu nakrájanú na polkruhy. Pridáme cibuľu nasekanú nadrobno a cesnak na plátky. Po chvíli pridáme na kocky nakrájanú zeleninu, bobkové listy a paradajky z konzervy. Necháme prejsť varom, pridáme sladkú papriku a podlejeme vývarom. Potom do základu vložíme opečené mäso a dusíme do polomäkka. Na záver pridáme nenamočenú šošovicu a spolu varíme domäkka.

Servírovanie

Jedlo ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou a podávame s uvarenými zemiakmi s pažítkou alebo pečivom.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať