0
0
Pražma kráľovská v alobale so stredomorskou zeleninou

Pražma kráľovská v alobale so stredomorskou zeleninou

30 min
4 porcie

Suroviny

  • 4 pražmy kráľovské
  • keramický mlynček s morskou soľou Kania
  • keramický mlynček s korením Kania (4 druhy)
  • čerstvá bazalka
  • 100 g papriky mix
  • 100 g červenej cibule
  • 100 g cukety
  • 100 g cherry paradajok
  • 30 g zelených olív bez kôstok Baresa
  • 30 g čiernych olív bez kôstok Baresa
  • 8 strúčikov cesnaku
  • 100 ml bieleho suchého vína
  • 2 lyžice extra panenského olivového oleja Primadonna

Potrebujeme

gril, alobal


POSTUP

Na alobal položíme umytú, očistenú a osušenú rybu. Na niekoľkých miestach na koži narežeme, aby sa koreniny dostali do mäsa. Osolíme, okoreníme a do ryby vložíme bazalku a strúčiky cesnaku.

Na rybu  a okolo ryby položíme nakrájané papriky, červenú cibuľu, cuketu, paradajky, olivy, bazalku a cesnak. Pokvapkáme trochou bieleho vína, opäť osolíme, okoreníme a alobal uzatvoríme.

Zabalenú pražmu vložíme do rozpáleného grilu na 200 °C a pečieme približne 25 minút domäkka. Po upečení necháme pár minút odpočinúť, alobal otvoríme, rybu pokvapkáme olejom a podávame. Najlepšie chutí s pečivom alebo zemiakmi.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať