1
20
Bravčové rezne v syrovom cestíčku so zemiakovým pyré

Bravčové rezne v syrovom cestíčku so zemiakovým pyré

1 h 0 m
4 porcie

 

Bravčové rezne

4 lyžice polohrubej múky Castello

100 ml plnotučného mlieka Pilos

1 vajíčko

1 údený syr Jadel Bluedino

mleté čierne korenie Kania

8 malých bravčových rezňov

soľ Castello

rastlinný olej Vita D'or (na vyprážanie)

 

Príloha

700 g varených zemiakov

100 ml plnotučného mlieka Pilos

50 ml olivového oleja Primadonna

hrsť nasekanej rukoly

4 paradajky

čerstvá bazalka

POSTUP

POTREBUJEME

  • strúhadlo
  • lis na zemiaky
  • tĺčik na mäso
  • potravinovú fóliu
  • papierové utierky

 

Z múky, mlieka, vajíčka a strúhaného syra pripravíme cesto, ktoré ešte dochutíme korením. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, namáčame v cestíčku a pomaly smažíme v oleji z oboch strán.

 

Príloha

Zemiaky uvaríme a prepasírujeme cez zemiakový lis. V hrnci si rozohrejeme trochu mlieka, pridáme prelisované zemiaky, osolíme, prilejeme olivový olej a podľa požadovanej hustoty prilievame mlieko. Nakoniec zamiešame nahrubo nasekanú rukolu.

 

Paradajky prepolíme a opečieme v panvici s olivovým olejom. Okoreníme, osolíme a podávame spoločne s kašou a rezňami. Dozdobíme lístkami čerstvej bazalky, pokvapkáme olivovým olejem a posypeme trochou čerstvo namletého korenia.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať