0
13
Cheesecake brownie

Cheesecake brownie

1 h 30 m
12 porcií

Suroviny

Brownie

  • 150 g horkej čokolády Fin Carré
  • 150 g masla Pilos
  • 3 vajcia
  • štipka soli Kania
  • 200 g kryštálového cukru Belbake
  • 130 g hladkej múky Belbake
  • 30 g kakaa Belbake


Cheesecake

  • 400 g nátierky z čerstvého syra Milbona
  • 70 g kryštálového cukru Belbake
  • 15 g kukuričného škrobu
  • 2 vajcia

Potrebujeme

  • robot s nadstavcom metlička, papier na pečenie, plech na pečenie s priemerom 25 cm s rozmermi 21 x 5 cm

POSTUP

Brownie

Čokoládu s maslom roztopíme vo vodnom kúpeli.

V robote s nadstavcom metlička vyšľaháme vajcia, štipku soli a cukor do hustej peny. Do zmesi prilejeme roztopenú čokoládu s maslom. Prisypeme múku a kakao a všetko spolu vymiešame na hladké cesto.

Cheesecake

Nátierku z čerstvého syra zmiešame s cukrom, kukuričným škrobom a vajcami.

Na dno formy vystlanej papierom na pečenie nanesieme vrstvu brownie.

Cheesecake krém nanesieme pomocou cukrárskeho vrecka a nožom vmramorujeme do brownie vrstvy.

Pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C približne 25 – 30 minút.

Koláč pred podávaním necháme úplne vychladnúť a stuhnúť v chladničke.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať