0
2
Čokoládové rezy na oblátke

Čokoládové rezy na oblátke

30 min
28 porcií

Suroviny

  • 2 tortové oblátky Tastino
  • 200 g ovocného džemu Maribel
  • 500 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • 200 g horkej čokolády Fin Carré
  • 50 g nastrúhanej horkej čokolády Fin Carré

Čas tuhnutia: 30 minút


Potrebujeme

plech, stredne veľký hrniec, mixér


POSTUP

Na tortovú oblátku rovnomerne nanesieme džem. Preložíme druhou tortovou oblátkou a jemne pritlačíme.

V hrnci za občasného miešania roztopíme čokoládu so smotanou na šľahanie. Následne necháme odležať v chladničke ideálne do ďalšieho dňa. Stuhnutú zmes vyšľaháme mixérom. Rozotrieme na oblátku, po povrchu posypeme nastrúhanou horkou čokoládou a koláč odložíme do chladničky na približne 30 minút. Nakrájame na rezy a podávame.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať