Čokoládové rezy na oblátke
Suroviny
- 2 tortové oblátky Tastino
- 200 g ovocného džemu Maribel
- 500 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
- 200 g horkej čokolády Fin Carré
- 50 g nastrúhanej horkej čokolády Fin Carré
Čas tuhnutia: 30 minút
Potrebujeme
plech, stredne veľký hrniec, mixér
POSTUP
Na tortovú oblátku rovnomerne nanesieme džem. Preložíme druhou tortovou oblátkou a jemne pritlačíme.
V hrnci za občasného miešania roztopíme čokoládu so smotanou na šľahanie. Následne necháme odležať v chladničke ideálne do ďalšieho dňa. Stuhnutú zmes vyšľaháme mixérom. Rozotrieme na oblátku, po povrchu posypeme nastrúhanou horkou čokoládou a koláč odložíme do chladničky na približne 30 minút. Nakrájame na rezy a podávame.