3
26
Čokoládový puding z croissantov

Čokoládový puding z croissantov

2 h 0 m
4 porcie
  • 1 lyžička masla na vymastenie formy
  • 4 croissanty
  • 100 g horkej čokolády Bellarom (74 % kakaa)
  • 4 vajcia
  • 150 ml mlieka Pilos
  • 300 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • 50 g kryštálového cukru Belbake
  • práškový cukor Belbake na posypanie

Postup

Maslom dôkladne vytrieme zapekaciu misu (s rozmermi cca 20 x 25 cm). Croissanty nakrájame na hrubé plátky a preložíme ich do zapekacej misy. Čokoládu polámeme na kúsky a poukladáme ich pomedzi kúsky croissantov. V miske dôkladne vymiešame vajcia s mliekom, smotanou a cukrom. Tekutinu nalejeme do nádoby s croissantmi, prikryjeme potravinovou fóliou a odložíme do chladničky asi na hodinu.

Po hodine pečieme v rúre pri teplote 180°C asi 45 minút. Po upečení vrch posypeme trochou práškového cukru. Podávame teplé.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať