Domáci "hot dog" s klobásou
- 4 bagetky
- 4 mníchovské klobásy Dulano
- 2 lyžice olivového oleja Primadonna
- 2 cibule
- 1 lyžica masla Pilos
- 150 ml svetlého piva Argus
- 4 lyžice plnotučnej horčice Mikado
Postup
Predvarené klobásy opečieme na rozpálenej panvici na troche olivového oleja z oboch strán dozlatista. Vyberieme a odložíme stranou. V tej istej panvici necháme rozpustiť maslo, pridáme cibuľu nakrájanú na plátky a chvíľu restujeme. Potom pridáme vopred opečené klobásy a restujeme, kým nie je cibuľa zlatohnedá. Podlejeme pivom a varíme na miernom ohni asi 10 minút, kým sa pivo nezredukuje približne o polovicu. Bagetky prekrojíme na polovice a každú potrieme horčicou. Na spodnú časť položíme klobásu s dusenou cibuľou. Prikryjeme druhou časťou a ihneď servírujeme.
BAGETA MALÁ SVETLÁ
Vynikajúce pšeničné pečivo s nadýchanou striedkou a chrumkavou kôrkou.