0
14
Bageta s prosciuttom a olivami

Bageta s prosciuttom a olivami

10 min
2 porcie
  • 2 malé svetlé bagety
  • maslo Pilos
  • 4 listy farebného šalátu mix
  • rukola
  • 1 paradajka
  • 8 čiernych olív bez kôstok Baresa
  • 1 lahôdková cibuľa (zelená časť)
  • 6 plátkov prosciutta Italiano Dulano Selection
  • syr grana Padano Lovilio

Postup

Bagety prerežeme na polovice a každú potrieme maslom. Šalát a rukolu umyjeme a osušíme. Paradajku a olivy nakrájame na plátky, zelenú časť lahôdkovej cibuľky na julienne (tenké pásiky).

Na spodnú časť bagiet položíme 1 – 2 šalátové listy, plátky prosciutta a paradajky. Dozdobíme nakrájanou lahôdkovou cibuľkou, rukolou, olivami a hoblinkami syra grana padano. Prikryjeme druhou časťou bagety a podávame.

Video, ako umyť a osušiť šalát nájdete na stránke kuchynalidla.sk v kategórii Triky.

BAGETA MALÁ SVETLÁ

Vynikajúce pšeničné pečivo s nadýchanou striedkou a chrumkavou kôrkou.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať