0
8
Domáce nachos

Domáce nachos

35 min
3 porcie

Suroviny

Nachos

  • 100 ml olivového oleja Primadonna
  • 2 lyžičky oregana Kania
  • 1 lyžička štipľavej mletej papriky Kania
  • 1,5 lyžičky soli Kania
  • 3 celozrnné tortilla placky Snack Day

 

Salsa

  • 1 uhorka
  • 1 červená cibuľa
  • 1 avokádo
  • 300 g krájaného mrazeného manga Freshona
  • 1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
  • 1 lyžica olivového oleja Primadonna
  • šťava z 1 limetky
  • 1 lyžička soli Kania

Potrebujeme

  • veľký plech, papier na pečenie, štetec na potieranie tortilly

POSTUP

Nachos

V miske zmiešame olej, oregano, papriku a soľ. Tri tortilly poukladáme na seba a rozkrojíme na 8 častí, tak aby nám vzniklo 24 trojuholníkov. Trojuholníky preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a z oboch strán potrieme pripravenou zmesou. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 7 minút.  

Salsa

V druhej miske zmiešame nadrobno nakrájanú uhorku, cibuľu, avokádo a rozmrazené kúsky manga. Pridáme natrhanú petržlenovú vňať, olej a limetkovú šťavu. Dochutíme soľou a premiešame.

Servírovanie

Tortilly podávame so salsou.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať