1
7
Marinované datle so Schwarzwaldskou šunkou

Marinované datle so Schwarzwaldskou šunkou

30 min
5 porcií
  • 200 g sušených datlí
  • 200 ml červeného vína
  • 2 cukety
  • 200 g Schwarzwaldskej šunky (plátky)
  • 1 hrsť mätových lístkov
  • olivový olej Italiamo

Postup

Datle namočíme deň vopred do červeného vína. Cuketu škrabkou nakrájame na dlhé tenké plátky.

Na papier na pečenie rozložíme plátky Schwarzwaldskej šunky. Na každý plátok šunky položíme tenký plátok cukety, posypeme lístkami mäty a na každý plátok položíme 1 datľu namočenú vo víne. Zvinieme do tvaru roliek, spojíme špáradlom, pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť do rúry na asi 15 minút pri teplote 200 °C, kým šunka nie je chrumkavá.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info