3
47
Grilovaný šalát s baklažánom a paradajkami

Grilovaný šalát s baklažánom a paradajkami

20 min
4 porcie
  • 2 stredne veľké baklažány
  • 2 lyžice olivového oleja Luccese
  • 2 strúčiky cesnaku
  • šťava z 1/2 citróna
  • 200 g cherry paradajok
  • 100 g Balkánskeho syra Pilos
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čerstvá bazalka
  • čerstvá mäta

Postup

Baklažán nakrájame na 0,5 cm kolieska. Každé koliesko potrieme olivovým olejom a opečieme na grilovacej panvici do zlatohneda (asi 2-3 minúty z každej strany). Baklažán preložíme do misy.

Cesnak nasekáme nadrobno. Na obyčajnej panvici rozohrejeme trochu olivového oleja a krátko cesnak osmažíme. Pridáme šťavu z ½ citróna a premiešame. Hotovou omáčkou polejeme baklažán.

Cherry paradajky nakrájame na štvrtinky a syr rozdrobíme na kúsky. Obe suroviny pridáme do misy s baklažánom. Ochutíme soľou, nadrobno nasekanými bylinkami a zľahka premiešame.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info