0
0
Guláš z krkovičky a zvyškov

Guláš z krkovičky a zvyškov

2 h 0 m
6 porcií

Suroviny

  • 2 lyžice bravčovej masti Pikok
  • 3 cibule
  • 6 strúčikov cesnaku
  • 1 kg bravčovej krkovičky bez kosti
  • 3 bobkové listy Kania
  • 1 vetvička čerstvého rozmarínu
  • keramický mlynček s morskou soľou Kania
  • keramický mlynček s korením Kania
  • 200 g krájaných paradajok v konzerve Baresa
  • 30 g plnotučnej horčice Kania
  • 2 lyžice sladkej mletej papriky Kania
  • 1 štipľavá paprička
  • 500 ml svetlého piva
  • 500 ml bravčového vývaru
  • 250 g špekáčikov
  • 250 g fazúľ Freshona
  • 450 g ryže Golden Sun
  • čerstvá petržlenová vňať na ozdobu

Potrebujeme

hrniec, panvicu, misu, kovové sitko


POSTUP

V hrnci na rozohriatej masti orestujeme na pásiky nakrájanú cibuľu dozlatista.

Pridáme na plátky nakrájaný cesnak a ešte chvíľu restujeme.

Následne prihodíme na kocky nakrájanú krkovičku, bobkové listy, vetvičku rozmarínu, soľ a korenie. Mäso opečieme zo všetkých strán. Opečené mäso ochutíme nakrájanými paradajkami, horčicou, mletou paprikou a nasekanou štipľavou papričkou. Zalejeme pivom a po krátkom prevarení aj vývarom. Varíme, kým mäso zmäkne. Pred koncom pridáme k zmesi nakrájané špekáčiky a scedené prepláchnuté fazule.

Ryžu uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale.


Servírovanie

Bohatú porciu guláša podávame s varenou ryžou a na záver ozdobíme lístkami petržlenovej vňate.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať