0
3
Pstruhové carpaccio s jablkami, feniklom a červenou repou

Pstruhové carpaccio s jablkami, feniklom a červenou repou

30 min
4 porcie
  • 2 pstruhy dúhové
  • 2 lyžice olivového oleja Primadonna
  • šťava z 1 citróna
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • 1 fenikel
  • 100 g varenej červenej repy
  • 100 g zeleného kyslého jablka
  • 4 lyžice solených kešu orechov Alesto
  • čerstvá mäta
  • čerstvá petržlenová vňať
  • 1 hrsť listového šalátu

POSTUP

POTREBUJEME

  • pinzetu

 

Pstruhy vyfiletujeme, aby sme získali čisté filety bez kostí a kože. Tie následne umyjeme a osušíme.

Tip: Ako filetovať rybu, nájdete v kategórii Triky. Odrezky môžeme použiť na vývar.

V malej miske pripravíme marinádu zmiešaním olivového oleja a citrónovej šťavy. Filetu nakrájame na tenké plátky a preložíme na tanier. Okoreníme, osolíme, pridáme časť marinády, fenikel nakrájaný na tenké plátky, červenú repu a ošúpané jablko na kocky. Posypeme restovanými nalámanými kešu orechmi, čerstvými bylinkami a lístkami šalátu. Dochutíme pár kvapkami zvyšnej marinády.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať