Hráškové vajíčka
Suroviny
- 5 vajec
- 70 g mrazeného hrášku
- 1 avokádo
- 2 šalotky
- 2 lyžičky plnotučnej horčice Kania
- 3 lyžičky majonézy Kania
- šťava z ⅓ citróna
- ⅓ lyžičky čierneho korenia Kania
- 1 lyžička soli Kania
Servírovanie
- tekvicové jadierka Alesto
- čerstvá pažítka
Potrebujeme
tyčový mixér, cukrárske vrecko alebo plniacu fľašu
Tip: Pozri našu ponuku mixérov a šľahačov
POSTUP
Vajcia dáme variť do vriacej vody na 10 minút (natvrdo). Vodu zlejeme, vajcia prelejeme studenou vodou a ošúpeme. Pozdĺžne prekrojíme na polovice a žĺtky vyberieme.
V mise rozmixujeme žĺtky, hrášok, avokádo, šalotku, horčicu, majonézu, citrónovú šťavu, čierne korenie a soľ na hladký krém. Krémom naplníme cukrárske vrecko alebo plniacu fľašu a zmesou následne naplníme prekrojené polovice vajec.
Servírovanie
Vajcia ozdobíme tekvicovými jadierkami a nasekanou pažítkou.