0
4
Kuracie marsala s penne cestovinami

Kuracie marsala s penne cestovinami

1 h 0 m
5 porcií

Suroviny

  • 500 g penne cestovín Combino
  • 1 cibuľa
  • olivový olej Primadonna
  • 20 g masla Pilos
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 250 g hnedých šampiňónov
  • 500 g kuracích prsných rezňov
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • 1 lyžica hladkej múky Belbake
  • 150 ml bieleho vína
  • 150 ml vody alebo zeleninového vývaru
  • 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • čerstvá petržlenová vňať

Potrebujeme

hrniec, panvicu


POSTUP

Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Cibulu nakrájame nadrobno. V panvici ju orestujeme na oleji a masle dozlatista. Pridáme pretlačené strúčiky cesnaku, na menšie plátky nakrájané šampiňóny a ďalej restujeme. Prihodíme mäso nakrájané na tenšie pásiky a orestujeme dozlatista. Ochutíme soľou a korením a posypeme múkou.

Keď sa múka orestuje, prilejeme víno a vodu alebo vývar, počkáme kým sa z vína odparí alkohol a prilejeme smotanu na šľahanie. Necháme prevariť a na záver do omáčky prihodíme cestoviny, ktoré posypeme petržlenovou vňaťou.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať