Nepečená kokosová roláda
Cesto
- 300 g maslových sušienok Sondey
 - 150 g práškového cukru Belbake
 - 3 lyžice holandského kakaa Belbake
 - 50 ml silnej čiernej kávy Bellarom (aj so zrniečkami)
 - 10 ml tuzemáku Alliance
 - strúhaný kokos na obalenie rolády
 
Kokosová plnka
- 150 g masla
 - 50 g práškového cukru Belbake
 - 50 g strúhaného kokosu
 
Potrebujeme
- sekací mixér
 - potravinovú fóliu
 - šľahací mixér
 - dosku na vaľkanie
 - valček
 
Postup
Cesto
Keksíky najemno rozomelieme a v miske zmiešame s práškovým cukrom, kakaom, kávou a tuzemákom. Rukou vypracujeme tuhšie cesto, ktoré zabalíme do potravinovej fólie a necháme asi 1 hodinu odstáť v chladničke.
Kokosová plnka
Maslo vyšľaháme s cukrom do penista. Potom k nemu pridáme strúhaný kokos a vymiešame dohladka.
Kokosová roláda
Cesto rozvaľkáme medzi 2 fóliami na obdĺžnik s hrúbkou asi 0,5 cm, rovnomerne ho potrieme kokosovou plnkou a zrolujeme. Roládu necháme dôkladne stuhnúť v chladničke (aspoň 1 hodinu). Pred podávaním ju obalíme v strúhanom kokose a nakrájame na kolieska.
                





 Adriana Poláková