0
20
Pavlova s granátovým jablkom a pomarančom

Pavlova s granátovým jablkom a pomarančom

1 h 20 m
8 porcií

Suroviny

Pavlova

  • 5 bielkov
  • 250 g kryštálového cukru Belbake
  • 1,5 lyžice citrónovej šťavy
  • 1 lyžica Zlatého klasu

Servírovanie

  • 500 ml smotany na šľahanie Deluxe Pilos (40 %)
  • 2 vanilínové cukry Castello
  • 1 granátové jablko
  • 5 červených pomarančov

Potrebujeme

stredne veľký plech na pečenie, papier na pečenie, mixér


POSTUP

Pavlova

V mixéri šľaháme bielky. Keď sa začne tvoriť pena, postupne za stáleho šľahania prisypávame cukor. Šľaháme dovtedy, kým vznikne lesklá a hladká biela pena. Pridáme citrónovú šťavu, Zlatý klas a zľahka premiešame. Na plech vystlaný papierom na pečenie úhľadne nanesieme bielkovú penu do tvaru kruhu.

Sušíme v rúre vyhriatej na 140 °C približne 60 – 70 minút. Hotový bielkový korpus necháme vychladnúť v rúre pri pootvorených dvierkach.


Servírovanie

Smotanu vyšľaháme spolu s cukrom do peny. Tesne pred servírovaním, aby korpus nezvlhol, ju nanesieme na vychladnutý korpus. Dozdobíme jadierkami granátového jablka a kúskami červeného pomaranča.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať