1
11
Pečený bôčik v alobale s cesnakovo-zázvorovou marinádou

Pečený bôčik v alobale s cesnakovo-zázvorovou marinádou

1 h 0 m
4 porcie
  • 500 g bravčového bôčika nakrájaného na plátky
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 3 cm zázvoru
  • 1 menšia štipľavá paprika
  • 2 lyžice medu
  • olivový olej Primadonna
  • čerstvý rozmarín
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 1 zväzok petržlenu
  • 1 zväzok mrkvy
  • 1 zväzok lahôdkovej cibuľky
  • 2 stonky stonkového zeleru

POSTUP

POTREBUJEME

 

  • alobal
  • papier na pečenie
  • grilovacie kliešte
  • pahrebu

 

Vo väčšej mise zmiešame cesnak, zázvor a papriku nasekané na plátky, med, olej, natrhaný rozmarín, soľ a čierne korenie. Postupne pridávame na väčšie kusy nakrájanú koreňovú zeleninu (petržlen, mrkvu, bielu časť cibule) a stonkový zeler. Na veľký kus alobalu položíme papier na pečenie. Do stredu uložíme porciu pripravenej zeleniny, na vrch položíme plátok bôčiku, ktorý ešte ochutíme soľou, korením a trochou marinády z cesnaku, zázvoru a štipľavej papriky. Dôkladne zabalíme, aby počas pečenia nevytekala šťava. Rovnakým spôsobom pripravíme ďalšie porcie. Položíme do pahreby, na vrch poukladáme horúce uhlíky a pečieme približne 15 minút.

 

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať