4
46
Šalát Waldorf

Šalát Waldorf

20 min
4 porcie
  • 2 stredne veľké jablká
  • 200 g bieleho hrozna
  • 2 lyžičky hrozienok Suntree
  • 200 g zeleru
  • 1 balenie rukoly
  • 100 g vlašských orechov Alesto
  • 3 lyžice majonézy Mikado
  • 2 lyžice bieleho jogurtu Pilos
  • šťava a strúhaná kôra z citróna
  • soľ Castello
  • čierne mleté korenie Castello

Postup

Zeler ošúpeme a nakrájame na tenké pásiky. Z jabĺk vyrežeme jadrovníky a nakrájame ich na tenké mesiačiky. Bobule hrozna prekrojíme na polovice.

Zeler, jablká a hrozno zmiešame vo väčšej mise, pridáme rukolu, nahrubo nasekané orechy a hrozienka, ktoré sme si predtým namočili vo vode.

Z majonézy, jogurtu, lyžičky citrónovej kôry a šťavy si pripravíme dressing, ktorý ochutíme soľou a korením.

Pred podávaním pokvapkáme šalát dressingom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info