0
0
Segedínsky guláš s knedľou

Segedínsky guláš s knedľou

1 h 30 m
5 porcií

Suroviny

  • 1 lyžica bravčovej masti Pikok
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžičky sladkej mletej papriky Kania
  • 600 g bravčovej krkovičky
  • 1 lyžička mletej rasce Kania
  • 1 lyžička soli Kania
  • 700 ml zeleninového vývaru
  • 500 g kyslej kapusty Chef Select
  • 250 ml smotany na varenie Pilos (30 %)
  • 1 lyžica hladkej múky Belbake
  • 1 knedľa Chef Select

Potrebujeme

hlbšiu panvicu alebo hrniec


POSTUP

Na rozpustenej bravčovej masti orestujeme cibuľu dosklovita. Na miernom ohni pridáme pretlačený cesnak a sladkú mletú papriku. Premiešame, aby paprika nezhorkla a pridáme na kocky nakrájané bravčové mäso. Mäso krátko orestujeme a prihodíme mletú rascu, soľ a bobkové listy. Zalejeme vývarom a na miernom ohni pod pokrievkou dusíme asi 45 minút.

Keď je mäso mäkké, pridáme kapustu a varíme ďalších 15 minút. Nakoniec v miske zmiešame smotanu s hladkou múkou a zmes prilejeme do segedínu. Opäť varíme cca 10 minút.


Servírovanie

Knedľu zohrejeme na pare, nakrájame na kúsky a podávame so segedínskym gulášom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať