0
0
Halloweenska pizza

Halloweenska pizza

3 h 0 m
5 porcií

Suroviny

Cesto

  • 250 ml teplej vody
  • 8 g čerstvého droždia
  • ½ lyžičky kryštálového cukru Belbake
  • 420 g hladkej múky Belbake
  • 30 g olivového oleja Primadonna
  • 12 g soli Kania


Obloha

  • 400 g paradajkového pretlaku Baresa
  • 300 g bravčovej šunky Pikok
  • 300 g plátkov eidamu Pilos
  • 2 hrste čiernych olív Baresa
  • 2 hrste zelených olív Baresa  

Potrebujeme

 kuchynský robot s nadstavcom hák, plech, potravinárska fólia


POSTUP

Cesto

V teplej vode rozmiešame droždie s cukrom a necháme odstáť, kým kvások začne pracovať.

V robote s nadstavcom hák vymiesime múku, olej, soľ a kvások. Cesto rozdelíme na dve polovice, z ktorých vytvarujeme bochníky. Preložíme ich na pomúčený plech. Múkou posypeme aj vrchnú časť cesta a prikryjeme fóliou. Bochníky necháme kysnúť približne 1 – 2 hodiny. Vykysnuté cesto rozložíme na plech a vyrežeme halloweensky tvar ducha.

Obloha

Na cesto natrieme paradajkový pretlak, pridáme šunku a pečieme v rúre vyhriatej na 250 °C približne 10 – 15 minút. Po upečení na pizzu uložíme vykrojené plátky menších duchov zo syra a z olív vytvoríme malých pavúkov.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať