Silvestrovské tortillové kornútky
Suroviny
Šalát
- 1 červená cibuľa
- 2 paradajky
- ½ ľadového šalátu
- olivový olej Primadonna
- soľ Kania
Dresing
- 400 g jogurtu gréckeho typu Pilos
- čierne mleté korenie Kania
- ½ lyžičky sušeného cesnaku Kania
- 1 lyžica sušenej bazalky Kania
Tortilla
- 6 tortilla placiek Snack Day
- 400 g strúhanej mozzarelly Lovilio
Kuracie prsia
- 600 g kuracích prsných rezňov
Potrebujeme
panvicu
POSTUP
Šalát
Cibuľu, paradajky a ľadový šalát nakrájame nadrobno. Ochutíme soľou, olivovým olejom a dôkladne premiešame.
Dresing
Jogurt, soľ, čierne mleté korenie, sušený cesnak a sušenú bazalku premiešame v miske.
Tortilla
Tortilla placky prekrojíme na polovice. Opečieme ich na panvici s mozzarellou a zrolujeme do tvaru kornútka.
Kuracie prsia
Mäso prekrojíme na menšie kúsky a opekáme na rozpálenej panvici s olejom dozlatista.
Servírovanie
Kornútok naplníme šalátom, dresingom a opečeným kuracím mäsom.