0
7
Zapečený chlieb s prosciuttom a broskyňami

Zapečený chlieb s prosciuttom a broskyňami

20 min
4 porcie
  • 12 krajcov pšenično-ražného chleba
  • 2 - 3 lyžice olivového oleja Primadonna
  • 2 čerstvé broskyne
  • 100 g prosciutta Italiano Dulano Selection
  • 250 g syra mozzarella Lovilio
  • čierne korenie v mlynčeku Kania

Potrebujeme

  • plech

Postup

Krajce chleba poukladáme vedľa seba na plech a pečieme v rúre pod grilom pri teplote 230 °C približne 5 minút. Každý pokvapkáme olivovým olejom, poukladáme na ne plátky broskýň, na menšie kúsky nakrájané plátky prosciutta a plátky mozzarelly. Pečieme v rúre pod grilom pri rovnakej teplote ešte približne 3 minúty. Pred podávaním posypeme čiernym korením.

PŠENIČNO-RAŽNÝ CHLIEB

Mäkučká vláčna striedka ukrytá pod tradične chutnou zlatistou chrumkavou kôrkou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info