0
10
Zapečený chlieb s prosciuttom a broskyňami

Zapečený chlieb s prosciuttom a broskyňami

20 min
4 porcie
  • 12 krajcov pšenično-ražného chleba
  • 2 - 3 lyžice olivového oleja Primadonna
  • 2 čerstvé broskyne
  • 100 g prosciutta Italiano Dulano Selection
  • 250 g syra mozzarella Lovilio
  • čierne korenie v mlynčeku Kania

Potrebujeme

  • plech

Postup

Krajce chleba poukladáme vedľa seba na plech a pečieme v rúre pod grilom pri teplote 230 °C približne 5 minút. Každý pokvapkáme olivovým olejom, poukladáme na ne plátky broskýň, na menšie kúsky nakrájané plátky prosciutta a plátky mozzarelly. Pečieme v rúre pod grilom pri rovnakej teplote ešte približne 3 minúty. Pred podávaním posypeme čiernym korením.

PŠENIČNO-RAŽNÝ CHLIEB

Mäkučká vláčna striedka ukrytá pod tradične chutnou zlatistou chrumkavou kôrkou.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať