Zeleninová frittata
Suroviny
- 10 vajec
- 50 ml plnotučného mlieka Pilos
- 2 lyžičky soli Kania
- 1 lyžička sušeného rozmarínu
- 1 lyžička sušeného cesnaku
- 2 lyžice repkového oleja Vita D’Or
- 1 pór
- 1 ½ lyžičky trstinového cukru Belbake
- 12 cherry paradajok
- 65 g mrazeného hrášku Freshona
- 4 lyžice kukurice Freshona
- 150 g zelených fazuliek
- 100 g strúhaného syra Eidam Pilos
Potrebujeme
- liatinovú panvicu
Tip: Pozri našu ponuku liatinových panvíc
POSTUP
V mise zmiešame vajcia, mlieko, soľ, sušený rozmarín a cesnak.
Na panvici s olejom orestujeme nakrájaný pór spolu s trstinovým cukrom. Pridáme prekrojené cherry paradajky, hrášok, kukuricu a zelené fazuľky. Restujeme približne 5 minút. Do panvice vlejeme vajíčkovú zmes a vrch posypeme nastrúhaným syrom. Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme cca 10 – 15 minút.