0

Ako soliť mäso?

Aj keď sa o soli šíri veľa negatívnych informácií, žiadna iná korenina nezvýrazní chuť jedla tak, ako soľ. Bez soli sa pri varení jednoducho nedá zaobísť a to hlavne pri príprave mäsa.

Dobre ochutiť jedlo je umenie. Nie je dôležité iba koľko soli pridáme, ale aj kedy.

Mäso nesoľte pred grilovaním, pretože pustí priveľa šťavy a bude potom vysušené. Mäso osoľte až po grilovaní, prípadne soľ pridajte iba do marinády. Marinády s obsahom oleja zabraňujú prístupu soli do vnútra mäsa, a tak ho zbytočne nevysušia.

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info