2

Ghee – prepustené maslo

Prepustené maslo má oproti bežnému maslu veľa výhod – nepripáli sa tak rýchlo, má lahodnejšiu chuť a dlhšiu dobu trvanlivosti. Mať ho doma sa oplatí, pretože je vhodné na varenie, restovanie aj zahusťovanie omáčok. Má aj hojivé účinky a jeho príprava nie je až taká náročná. Vypočujte si Romana, ktorý vám prezradí, ako na to!

  • Jacela
    09. marec 2016, 12:06

    Skúsila som vaše prepustené maslo a musím uznať že nemá chybu.Je to skutočné v kuchyni dobrý a hlavne veľmi chutný pomocník

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať