1

Griluj a dipuj!

Mäso či ryby z grilu, to sú pochúťky sami o sebe. Ak k nim však pridáme omáčku alebo dip, bude to skutočný zážitok. Aj podľa omáčky spoznáte dobrého šéfkuchára!

  • Dip je hustá omáčka, ktorá zdôrazňuje chuť jedál.
  • K jedlám z grilu možno pripraviť niekoľko druhov dipov, aby si každý mohol vybrať podľa svojej chuti a druhu podávaného jedla.
  • Dipy by mali byť čerstvo pripravené a podávané vychladené.
  • Dip je skvelá príloha ku grilovanej zelenine.
  • Základ dipov je väčšinou jogurt (najlepšie hustý grécky), smotana, majonéza, žĺtka, tvaroh, olej alebo uvarená struková zelenina.
  • Typické prísady do dipov sú bylinky, zelenina, chren, sezamová pasta, pečené papriky, ančovičky, horčica, ostrá paprika.
  • Vynikajúcou prílohou k omáčkam sú salsy, čiže omáčky z čerstvých paradajok a bylín s ochuteným octom.
  • H
    Hosť
    06. december 2021, 22:53

    1

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať