17

Piškótové cesto

Základom chutného dezertu je vlastne cesto. Vďaka osvedčenému receptu Adriany Polákovej sa vám určite podarí upiecť nadýchaný korpus, ktorý bude vynikajúcim základom na tie najchutnejšie torty a koláče.

  • H
    Hosť
    27. september 2024, 07:17

    A tento objem je na aký priemer korpusu,alebo plechu??

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    19. november 2023, 17:33

    Dobrý večer poprosím, múka je polohrubá a okrem týchto 4 surovín už netreba dat nič a len upiecť? Ďakujem.

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    20. október 2023, 19:13

    Poprosim recep t

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    09. október 2023, 18:26

    4pl olej nie je nutné pridávať aj tak je super cesto hlavne keď ide na to krém ovocie a želatína perfektne jednoduché a rýchle vďaka za tip

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    31. január 2023, 09:58

    Mozem pouzit aj med namiesto cukru? Dakujem

    Odpovedať
    • Kuchyňa Lidla
      06. február 2023, 11:04

      Dobrý deň, vďaka spojeniu vajíčok a cukru, získate správne napenený základ, vďaka ktorým bude cesto nadýchané. Môžete vyskúšať prípadne skombinovať cukor a trocha medu. 😊 Veríme, že sa cesto podarí. 😍

      Odpovedať
Zobraziť viac komentárov

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať