11

Piškótové cesto

Základom chutného dezertu je vlastne cesto. Vďaka osvedčenému receptu Adriany Polákovej sa vám určite podarí upiecť nadýchaný korpus, ktorý bude vynikajúcim základom na tie najchutnejšie torty a koláče.

  • H
    Hosť
    22. marec 2022, 16:15

    Prosím Vás a aká múka ?

    Odpovedať
    • H
      Hosť
      14. apríl 2022, 17:29

      Hruba

      Odpovedať
  • H
    Hosť
    19. október 2017, 23:31

    Dobry den, a ked chcem kakaovy korpus, aky je pomer muka a kakao. Dakujem za odpoved.

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    08. august 2017, 12:07

    Na kolko stupnov to mame piect?

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    17. máj 2017, 15:12

    a tie 4PL oleja??

    Odpovedať
    • kuchynalidla.sk
      18. máj 2017, 14:43

      Dobrý deň, olej pridajte do cesta až na konci prípravy, aby po upečení zostalo dlhšie vláčne. S pozdravom Tím kuchynalidla.sk

      Odpovedať
  • H
    Hosť
    28. apríl 2017, 13:59

    Ako dlho treba toto cesto piect?

    Odpovedať
    • kuchynalidla.sk
      03. máj 2017, 12:31

      Dobrý deň, cesto pečieme v rúre predhriatej na 180 °C približne 15 až 20 minút. S pozdravom Tím kuchynalidla.sk

      Odpovedať
Zobraziť viac komentárov
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať