13
Pre spustenie videa musíte akceptovať marketingové cookies .

Piškótové cesto

Základom chutného dezertu je vlastne cesto. Vďaka osvedčenému receptu Adriany Polákovej sa vám určite podarí upiecť nadýchaný korpus, ktorý bude vynikajúcim základom na tie najchutnejšie torty a koláče.

  • H
    Hosť
    31. január 2023, 08:58

    Mozem pouzit aj med namiesto cukru? Dakujem

    Odpovedať
    • Kuchyňa Lidla
      06. február 2023, 11:04

      Dobrý deň, vďaka spojeniu vajíčok a cukru, získate správne napenený základ, vďaka ktorým bude cesto nadýchané. Môžete vyskúšať prípadne skombinovať cukor a trocha medu. 😊 Veríme, že sa cesto podarí. 😍

      Odpovedať
  • H
    Hosť
    22. marec 2022, 16:15

    Prosím Vás a aká múka ?

    Odpovedať
    • H
      Hosť
      14. apríl 2022, 17:29

      Hruba

      Odpovedať
  • H
    Hosť
    19. október 2017, 23:31

    Dobry den, a ked chcem kakaovy korpus, aky je pomer muka a kakao. Dakujem za odpoved.

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    08. august 2017, 12:07

    Na kolko stupnov to mame piect?

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    17. máj 2017, 15:12

    a tie 4PL oleja??

    Odpovedať
    • kuchynalidla.sk
      18. máj 2017, 14:43

      Dobrý deň, olej pridajte do cesta až na konci prípravy, aby po upečení zostalo dlhšie vláčne. S pozdravom Tím kuchynalidla.sk

      Odpovedať
Zobraziť viac komentárov
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať