0

Pizza z grilu

Skúsili ste už niekedy pizzu z grilu? Ak ešte nie, tak sa inšpirujte nasledujúcimi riadkami a určite ju vyskúšajte!

Pizzu začnite pripravovať tradične - od cesta podľa vášho obľúbeného receptu. Medzitým, ako bude kysnúť, si môžete pripraviť grilovanú zeleninu na oblohu - najlepšie sa hodí baklažán, cuketa a paprika. Cesto po vykysnutí rozdeľte na menšie časti, rozvaľkajte na tenko a obložte – paradajkovým základom, syrom (najlepšie mozarellou), grilovanou zeleninou, tenkými plátkami šunky, olivami. Fantázii sa medze nekladú. Pripravenú pizzu môžete piecť na grile dvomi spôsobmi - priamo na rošte alebo nepriamo na kameni.

Ak pečiete pizzu na rošte, dávajte pozor, aby zospodu neprihorela. Výbornou pomôckou pri príprave pizze je špeciálny kameň, ktorý necháte na rošte najskôr nahriať na vysokú teplotu a potom naň položíte už obloženú pizzu. Ak máte možnosť, pizzu na grile prikryte vekom. O 10 - 15 minút sa môžete tešiť z jej fantastickej chuti a vône.

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať