0

Brokolica na tanieri

Chutná a plná vitamínov. To je brokolica. Určite by mala byť súčasťou aj vášho jedálnička, preto vám tento týždeň ponúkame tipy na jedlá, v ktorých môžete túto zelenú zeleninu využiť. Hovorí sa, že „polievka je grund“ – nemala by teda chýbať ani na vašom stole. V Kuchyni Lidla môžete nájsť recept na vynikajúcu krémovú brokolicovú polievku s údeným lososom. Ak milujete cestoviny, pripravte si penne s kuracím mäsom, jemnou omáčkou z mascarpone a varenou brokolicou. Do tretice máme pre vás tip na chutné zapekané kuracie prsia s kozím syrom a paradajkami, ktoré budú určite chutiť celej vašej rodine. Podávajte ich s brokolicou orestovanou na olivovom oleji s cesnakom. Vyskúšajte naše recepty a vyberte si svoje obľúbené jedlo!

Zapečené kuracie prsia s kozím syrom a paradajkami

Zapečené kuracie prsia s kozím syrom a paradajkami

Penne s kuracím mäsom, brokolicou a mascarpone

Penne s kuracím mäsom, brokolicou a mascarpone

Krémová brokolicová polievka s údeným lososom

Krémová brokolicová polievka s údeným lososom

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať