0

Chrumkavé zemiaky

Bandurky, grule, krumple, erteple, švábky... Pre žiadny iný druh ovocia či zeleniny sa nenájde v slovenských regiónoch toľko nárečových variácií ako pre zemiaky. Viac je asi už len spôsobov ich prípravy. Môžeme ich podávať varené, pučené, plnené, pečené, opekané, ako kašu, hranolčeky, lupienky či placky. Samozrejme, recepty na ich prípravu nemôžu chýbať ani v Kuchyni Lidla. Marcel Ihnačák pripravil hneď 3 vynikajúce spôsoby na prípravu zemiakov. K bravčovým kapsám pripravil zľahka osolené a okorenené zemiaky opekané na masle a olivovom oleji. Chrumkavé zemiaky pripravil aj k tatárskemu bifteku z hovädzej sviečkovice. Nakrájané na plátky a upečené dozlatista ich môžete podávať aj s bryndzou a chrumkavým prosciuttom.

Bravčové kapsy plnené kyslou kapustou s opekanými zemiakmi


Bravčové kapsy plnené kyslou kapustou s opekanými zemiakmi

Tatársky biftek z hovädzej sviečkovice


Tatársky biftek z hovädzej sviečkovice

Chrumkavé zemiaky s bryndzou, prosciuttom a petržlenovou vňaťou

Chrumkavé zemiaky s bryndzou, prosciuttom a petržlenovou vňaťou

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať