0

Daj placku!

Zemiakové, mäsové, zeleninové, s múkou či bez nej. Chutné placky môžeme pripraviť na nekonečne veľa rôznych spôsobov. Prečo ich máme tak radi? Možno je to nostalgia za detstvom, keď sme nechceli jesť nič iné okrem pizze, palaciniek a lievancov. A možno je to len jednoduchosť, s ktorou sa pripravujú. V každom prípade, s vekom si rozširujeme obzory a objavujeme nové suroviny, z ktorých sa dajú placky pripraviť. Nezabúdajme, že placky nie sú iba pre vegetariánov. Medzi ich „súrodencov“ pokojne môžeme zaradiť aj ich mäsové variácie v podobe obľúbených fašírok, karbonátok či hamburgerov. Jedno ich však dozaista všetky spája. Keď ich doma v kuchyni smažíte, vedia to všetci susedia naokolo. Ich vôňa je neodbytná a predovšetkým neodolateľná. Veď priznajte, kto z vás neochutnáva chrumkavé placky už pri sporáku počas prípravy? Jednoducho, placky milujeme.

Zemiakové placky (rösti) so zubáčom na masle

Bylinkovo-zemiakové placky s kyslou smotanou

Cuketové placky s údenou slaninkou

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať