0

Gaštanové pokušenie

Pod názvom Mont Blanc (fran.) alebo Montebianco (tal.) sa skrýva úžasný dezert pochádzajúci z Talianska. Symbolizuje najvyšší vrch Európy Mont Blanc a servíruje sa najmä na Vianoce. Vyskúšajte ho aj vy podľa receptu našej cukrárky Veroniky. Skladá sa z chrumkavého kakaovo-kávového korpusu, karamelového krému, créme pâtissière ochuteného čokoládou a gaštanovým pyré. Pripravte aj vy tento nádherný dezert – ozdobí váš vianočný stôl a očarí vás svojou výnimočnou chuťou!

Gaštanový zákusok mont blanc

Gaštanový zákusok mont blanc

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info