0

Kačacie hody začínajú!

Dobroty z kačaciny

Rozvoniavajúca pečená kačka na jesennom stole nemôže chýbať. Pripravte pre vašich blízkych dobroty, aké nenájdu v žiadnej reštaurácii. Inšpiráciu nájdete v Kuchyni Lidla! Máme pre vás niekoľko skvelých tipov. Aby mala upečená kačka jemné mäsko a chrumkavú kožu, vyžaduje si to trošku trpezlivosti. Dôležité je kačku deň vopred dôkladne nasoliť a nechať odležať v chladničke. Potom opláchnuť a osušiť. Kačku môžete piecť vcelku plnenú napríklad paradajkami a Schwarzwaldskou šunkou. Snáď najtradičnejšia príloha sú domáce lokše. Ak radi kombinujete mäso s ovocím, vyskúšajte recept na kačicu plnenú sušeným ovocím! Ako príloha sa výborne hodí karamelizovaná kapusta. Na našej stránke v sekcii TRIKY nájdete aj video, ako vykosťovať kačku. Ak hľadáte niečo netradičné, upečte kačicu na ázijský spôsob – so zázvorom, štipľavou papričkou a kešu orieškami. Ako prílohu si pripravte dochrumkava opečené zemiaky na kačacom tuku a šalát z pekinskej kapusty.

Pečená kačica s paradajkami a domácimi lokšami

pecena-kacica-s-paradajkami-a-domacimi-loksami

Kačica plnená sušeným ovocím

kacica-plnena-susenym-ovocim

Pečená kačica na víne s kešu orieškami

pecena-kacica-na-vine-s-kesu-orieskami

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať