0

Letné osvieženie

Bazový sirup je jednou zo spomienok na detstvo strávené u babičky, kde sme ho zmiešaný s vodou po dúškoch popíjali počas horúcich letných dní. Naše staré mamy vedeli, že tento chutný nápoj z bazy čiernej, ľudovo nazývanej aj „pánbožkova apatieka“, je zdrojom vitamínov s priaznivým účinkov na organizmus. U mnohých z nás bazový sirup, či už domáci alebo kupovaný, nemôže chýbať na polici v komore. Vyskúšajte s ním teraz spolu s Veronikou vyčarovať osviežujúci letný dezert, ktorému nikto neodolá. Stačí ho spojiť s bielym vínom, vodou, malinovým sirupom a želatínou a touto sladkou zmesou zaliať letné ovocie. Do formičiek môžete naukladať sezónne ovocie podľa vašej chuti a vytvárať rôzne farebné kombinácie. Tak už len sa do toho pustiť a osviežiť si ďalší letný deň!

Bazové želé s ovocím a vínom

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať