0

Ponorte sa do peny

Máte chuť na sladké a neviete, čo pre váš maškrtný jazýček pripraviť tentokrát? Vyskúšajte čokoládový mousse podľa Veroniky. Navyše, karamelizované mandle vám budú pod zubami chrumkať jedna radosť. Že neviete, čo je to mousse? Výraz mousse pochádza z Francúzska a jeho preklad v slovenčine znamená pena. Nejedná sa však len o obyčajnú šľahačku či sneh z vaječných bielkoch. Príprava pravého mousse je o niečo náročnejšia, no s Veronikou ju hravo zvládnete. Mousse sa zvyčajne vyrába zo snehu, šľahačky, masla, žĺtkov, čokolády, karamelu alebo kávy. Svojej špeciálnej konzistencii a bohatej chuti vďačí zmiešaniu rozpustenej čokolády so žĺtkami. Základom sladkého úspechu je nechať mousse pred servírovaním poriadne odpočinúť v chladničke. Tento sladký dezert si vás určite získa. Či už sa pri záverečnom zdobení inšpirujete Veronikinými chrumkavými mandľami alebo vymyslíte niečo lepšie, určite nebudete ľutovať. Prajeme vám ten najsladší deň!

Čokoládový mousse s karamelizovanými mandľami

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať