0

Pripravené s láskou

Láska prechádza cez žalúdok a k blížiacemu sa Valentínu neodmysliteľne patria lahodné dezerty. Preto sme pre všetkých zaľúbených pripravili niekoľko tipov z Kuchyne Lidla. Prvým je taliansky dezert semifreddo – zmrazený krém z mascarpone s kúskami čokolády a medovými orieškami. Môžete si ho pripraviť podľa receptu nášho šéfkuchára Marcela Ihnačáka. Ako sladkú bodku za valentínskou večerou si môžete vychutnať famózne nepečené kocky z dielne Adriany Polákovej. Snúbi sa v nich chuť čokolády s chuťou banánov a sladkosť tohto dezertu navyše výborne dopĺňa chuť malín. Do tretice vám odporúčame upiecť veľmi jednoduchý koláčik s milým prekvapením vo vnútri - chlebík z nadýchaného kakaového cesta, v ktorom sa ukrýva prekvapenie v podobe srdiečka z kokosového cesta.

Aj sladké prekvapenie môže byť originálnym darčekom pre vášho partnera!

Semifreddo s mascarpone, čokoládou a medovými orechmi

Semifreddo s mascarpone, čokoládou a medovými orechmi

Nepečené čokoládovo-banánové kocky

Nepečené čokoládovo-banánové kocky

Čokochlebík so srdiečkom

Čokochlebík so srdiečkom

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať