0

Prírodné osvieženie

Smoothie je hustý nápoj, ktorého hlavnú časť tvorí ovocie s mäkkou dužinou. Môžeme doň pridať tiež med, čerstvé bylinky, džúsy, jogurt či kocky ľadu. Jediné, čo na jeho prípravu, okrem týchto surovín potrebujeme, je mixér a niekoľko minút času. A navyše sa vôbec nemusíte báť o svoju líniu!

Tento týždeň vám prinášame niekoľko variácií tohto nápoja, z ktorých si určite každý vyberie tú svoju. Prvou je trošku netradičná, no vo svete smoothies veľmi obľúbená, kombinácia ovocia a mladého špenátu. Druhou je krásne fialové smoothie z čučoriedok a broskýň obohatené jogurtom. Treťou možnosťou je smoothie s broskyňami, uhorkou, čerstvou bazalkou a limetkou. Vychladené smoothies vám určite spríjemnia horúce letné dni, ktoré sa už nezadržateľne blížia.

Ananásové smoothie s avokádom

Ananásové smoothie s avokádom

Smoothie s čučoriedkami a broskyňami

Smoothie s čučoriedkami a broskyňami

Broskyňovo-bazalkové smoothie

Broskyňovo-bazalkové smoothie

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať