0

Sladučké gaštany

Gaštany patria neodmysliteľne k jeseni. Jedlé plody môžete pripraviť hneď na niekoľko spôsobov – upiecť, pripraviť z nich prílohu hlavným jedlám, plnku do morky alebo rôzne torty, či koláče. Špeciálne do dezertov sa ideálne hodí sladučké gaštanové pyré. Stačí k nemu pridať trochu smotany na šľahanie a za pár sekúnd máte pripravený skvelý, jemný a sladučký krém. Adriana ho použila na naplnenie rolády. Jej zdobenie je veľmi jednoduché, no pritom efektné – stačí ju nakrájať na kolieska, poliať čokoládou a dozdobiť kopčekom šľahačky. Dobrú chuť!

Gaštanová roláda

Kokosovo-čokoládový dezert

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info