0

So sviežou chuťou rebarbory

Rebarbora má kyselkavú, osviežujúcu chuť. Počas dozrievania mení farbu zo zelenej na červenú a stonky sa stávajú sladšími. Rebarboru môžeme jesť surovú, varenú i pečenú a dajú sa z nej pripraviť aj džemy či zmrzlina. Ak ste túto sviežu zeleninu ešte nevyužili pri pečení, tak určite navštívte Lidl Cukráreň. Adriana Poláková pre vás pripravila výborný a jednoduchý koláčik zo špaldovej múky, rebarbory a jahôd.

Špaldový rebarborovo-jahodový koláč

Špaldový rebarborovo-jahodový koláč

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať