0

Tradičná torta netradične

Schwarzwaldská torta patrí medzi najznámejšie dezerty na svete. Vznikla v 30 rokoch 20. storočia v Nemecku a odtiaľ sa rozšírila takmer do celého sveta. Je tvorená kakaovým korpusom pokvapkaným čerešňovicou, nadýchaným šľahačkovým krémom, višňami alebo čerešňami a dozdobená hoblinkami čokolády. V rôznych kútoch sveta sa môžeme stretnúť s menšími obmenami alebo využitím lokálnych surovín typických pre daný región. Veronika Bušová sa rozhodla tento tradičný dezert servírovať netradične – ako triffle, teda v poháriku. Nebude však chýbať kakaový korpus, šľahačka, čokoládové hoblinky a ani višne.

Schwarzwaldská torta ako triffle

Schwarzwaldská torta ako triffle

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať