1

Ako na puding bez kože?

Máte radi pudingy, ale prekáža sa vám koža, ktorá vzniká na povrchu pri ich chladnutí? Adriana Poláková má aj na tento nedostatok jednoduché riešenie. A nepotrebujete k tomu nič špeciálne – stačí potravinárska fólia. Čo s ňou urobiť? Pozrite sa sami.

  • H
    Hosť
    15. jún 2014, 21:19

    Super uz manzel nemusi miesat dakujem Katka

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info