6

Ako používať mažiar?

Mažiar nám slúži v kuchyni pri drvení byliniek a korenín. Aj keď doba výrazne pokročila, technológie sa neustále vyvíjajú a do domácností zavítali elektrické mlynčeky, v niektorých prípadoch je mažiar nenahraditeľný. Vďaka nemu môžeme dokonale kontrolovať jemnosť drvenia byliniek a korenín a mať istotu, že nestratíme chute a vône.

Mažiare môžu byť rôzne – kamenné, porcelánové, kovové… Princíp je ale stále rovnaký. Tipy na používanie mažiaru a recept na zaujímavú salsu vám predvedie Marcel. Pozývame Vás na sledovanie!

  • H
    Hosť
    03. august 2016, 12:44

    ocakaval by som ze dobry maziar neuvolnuje prach sam zo seba do potravin

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    02. august 2016, 11:19

    ake presne rozmery a hmotnosti ma ten maziar? dakujem

    Odpovedať
    • kuchynalidla.sk
      02. august 2016, 15:36

      Dobrý deň Hosť, mažiar váži približne 3 kg, priemer je 15 cm a výška 15 cm. Veľa úspechov pri varení a pečení želá Tím kuchynalidla.sk

      Odpovedať
  • kuchynalidla.sk
    16. október 2015, 18:04

    Dobrý deň Ludovits, domácu pastu si môžete jednoducho pripraviť z čerstvých štiplavých papričiek nasekaných alebo pomletých najemno a olivového oleja. Ak obľubujete pikantné jedlá, môžete do pasty pridať aj semienka. Podľa chuti ju môžete osoliť, prípadne pridať cesnak. S pozdavom Tím kuchynalidla.sk

    Odpovedať
  • Ludovits
    10. október 2015, 11:41

    Ta chilly pasta sa da aj nejako vyrobit alebo jednoduchsie je ju len tak kupit?

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať