1

Ako pripraviť bešamelovú omáčku?

História bešamelu siaha až do 17. storočia, keď ho údajne vymyslel francúzsky úradník - Louis de Béchameil. Táto obľúbená omáčka sa dodnes používa na zapekanie jedál alebo ako základ iných omáčok. Jeho príprava, napriek všeobecnému názoru, nie je vôbec zložitá. Marcel vám názorne ukáže, ako v niekoľkých krokoch pripraviť lahodnú bešamelovú omáčku.

  • H
    Hosť
    03. február 2018, 22:22

    Prekvapujúci koniec videa prišiel na môj vkus prirýchlo. Nevedela som od úžasu čo skôr, či sa parádne rozčúliť alebo smiať sa na najhoršom videu roka. Ako urobiť hladký bešamel v podaní majstra kuchára ? No predsa bešamel precediť! Zbavíte sa hrudiek múky pod zámienkou odstránenia celých kusov cesnaku a vetvičiek tymiánu. Cesnak sa ale aj tak rozvarí, tak zostáva už len kostrnka tymiánu. No ale tých múčnych hrudiek tam bolo požehnane... Odteraz som pyšná na moje polievky so zásmažkou, omáčky či bešamel. Sú krásne hladké a nepotrebujem sitko. Ale neprezradím metódu. Mediálni majstri kuchári si za svoje rady či "rady" nechávajú platiť, tak prečo by som ja mala rozdávať múdra zadarmo...

    Odpovedať
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať