2

Ako pripraviť steaky z bravčovej panenky?

Najcennejšou a najušľachtilejšou časťou prasiatka je bravčová panenka. Tento jemný kúsok mäsa fascinuje gurmánov a môžete z neho vykúzliť stovky skvelých jedál. Avšak, aby ste naplno využili jej potenciál, je treba s ňou zaobchádzať správne. Marcel vám predstaví, ako správne pripraviť a následne opiecť bravčovú panenku. Sami sa môžete presvedčiť, že to nie je také náročné, ako ste si mysleli.

  • Ludovits
    10. október 2015, 11:38

    Suhlasim s Michaelou , tiez som hladal nieco s panenkou u vas a nic som nenasiel . Ale ta priprava vyzera podla tohto velmi easy , po vzhliadnuti tohto kratkeho navodu mam sto chuti nabehnjut do obchodu a kupit si to masko a urobit si ho len tak so zeleninou

    Odpovedať
  • Michaela Gilian
    25. február 2015, 23:50

    No a prave z tohto jemneho maska tu chyba aspon jeden recept :( Budem v ocakavani a verim, ze coskoro nejaky pribudne :)

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info