4

Ako vykostiť kura?

Vykosťovanie, čiže oddeľovanie mäsa od kostí je trochu zložitejšia, ale veľmi užitočná zručnosť. Potrebná je trpezlivosť a presnosť, aby ste celé kura zbavili kostí a chrupaviek, a nechali len to, čo je v ňom najlepšie – mäso.

Roman vám krok za krokom vysvetlí, akým spôsobom to urobiť, vďaka čomu to bez problémov zopakujete doma. Nezabudnite ale, aby ste nevyhadzovali kosti – z vyrezaných zvyškov uvaríte výborný vývar, ktorý bude dokonalým základom pre polievky a omáčky!

  • H
    Hosť
    25. november 2015, 14:53

    Ked uz ukazujem vykostovanie tak vykostim cele takze i stehna a zvolil by som iny pohlad kameri pre ludi co to nikdy nerobili dost blbo natocene

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    31. marec 2014, 22:26

    To tocili pre odbornika ? Ved tam nic nevidim

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    16. október 2013, 09:15

    Dakujem - pre mna vyborne a poucne a nebol by na skodu ani receptik na plnene kura :)

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    27. september 2013, 21:34

    super video :D

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info