Bravčový kotlíkový guláš s fazuľou
Suroviny
- 100 g údenej slaniny Pikok Pure
- 250 g cibule
- 8 strúčikov cesnaku
- 1 kg bravčových kociek na guláš
- 200 g paradajok
- 200 g červenej papriky
- 2 lyžice štipľavej papriky Kania
- keramický mlynček s morskou soľou Kania
- keramický mlynček s čiernym korením Kania
- 4 bobkové listy Kania
- 500 ml vývaru
- 250 g fazule kidney Freshona
- 2 lahôdkové cibuľky
Servírovanie
- remeselný peceň
Potrebujeme
- kotlík
POSTUP
V rozohriatom kotlíku necháme vyškvariť slaninu. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak na plátky. Základ restujeme dozlatista. Pridáme mäso, znova orestujeme a prihodíme nasekané paradajky a nakrájanú papriku. Po chvíli ochutíme mletou paprikou, soľou, korením, čili, bobkovými listami, podlejeme vývarom a za občasného miešania dusíme domäkka.
Pred podávaním prihodíme varené fazule a nasekanú lahôdkovú cibuľku.
Servírovanie
Bravčový guláš s fazuľou podávame s čerstvým chlebom.